Garantia de 15 zile banii inapoi

La DrLentila satisfactia clientilor este o prioritate. Daca ati facut o greseala in comanda sau nu sunteti pe deplin multumit de produsele cumparate, atunci aveti dreptul de a returna produsele in termen de 15 zile de la receptionarea lor.

Cum puteti folosi garantia de 15 zile banii inapoi?

Daca nu sunteti multumit de ce ati comandat, puteti returna produsele la DrLentila in termen de 15 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de dvs, iar rambursarea contravalorii produsului se va face intr-un cont bancar, in cel mult 14 zile de la instiintare.
Garantia de 15 zile banii inapoi se aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Asadar, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin e-mail prin care ne anuntati ca doriti sa returnati produsul, mentionand numarul comenzii/facturii si codul IBAN al contului bancar, unde va vom restitui contravaloarea produsului.
Pentru lentile de contact si solutii de intretinere:
Va rugam sa aveti in vedere ca produsele individuale (cutie, blister, flacon, etc.) care au fost deschise nu pot fi returnate.

Pentru ochelari:
Va rugam sa aveti in vedere ca produsele care prezinta urme de purtare sau sunt deteriorate nu pot fi returnate.
In general, produsul trebuie sa nu fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat numai in ambalajul original sigilat si fara insemnari sau alte modificari aduse ambalajului.
Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.