Program de loialitate DrLentila

Prin programul de loialitate DrLentila, clientii sunt recompensati pentru valoarea fiecarei comenzi finalizate.

Acumularea punctelor

Acumularea punctelor se face la nivel de cont client, prin cumularea tuturor punctelor acordate pe fiecare comanda finalizata apartinand contului respectiv. Prin comanda finalizata se intelege o comanda livrata si achitata. Criteriile de alocare a punctelor pot fi modificate sau suspendate.

» Cate puncte de loialitate DrLentila primesti?

- Pentru fiecare comanda finalizata primesti un numar de puncte egal cu valoarea cosului de cumparaturi aferent comenzii in RON, fara TVA.


Utilizarea punctelor

Punctele acumulate pot fi utilizate pentru a obtine reduceri la comenzile ulterioare.

» Cat valoreaza punctele de loialitate DrLentila?

49 de puncte de loialitate valoreaza 1 RON.

» Cate puncte de loialitate DrLentila ai acumulat?

Pentru a afla cate puncte ai acumulat, acceseaza pagina "Contul meu".
Punctele de loialitate se actualizeaza o data pe saptamana.

» Cum utilizezi punctele de loialitate DrLentila?

Punctele de loialitate pot fi folosite in pagina cosului de cumparaturi pentru a beneficia de reducere. Punctele pot fi utilizate doar direct de catre client, in urma autentificarii pe site, si nu prin efectuarea unei comenzi telefonice.
Reducerea rezultata in urma folosirii punctelor de loialitate nu se poate cumula cu un alt cupon de reducere.

Punctele de loialitate nu sunt transferabile.


Reclamatiile clientilor

Orice reclamatie a clientilor legata de folosirea punctelor trebuie expediata in scris catre Dr Lentila Optics SRL, in o luna de la data emiterii facturii ce cuprinde tranzactiile contestate. Fiecare reclamatie trebuie sa cuprinda tranzactiile la care se face referire. Reclamatiile astfel adresate catre Dr Lentila Optics SRL, vor primi o rezolutie in termen de o luna de la data primirii lor.


Durata programului

Programul de loialitate DrLentila are o durata nedeterminata si poate inceta oricand fara o notificare prealabila. Dr Lentila Optics SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau anula beneficiile acordate clientilor sai.


Pentru orice detalii privind programul de loialitate DrLentila, va rugam sa ne contactati prin e-mail la info[at]drlentila.ro sau telefonic.Ultima actualizare: 03.12.2012