You're currently on:

SOLOCARE AQUA

SOLOCARE AQUA

Menicon

In stoc. Se livreaza in aprox. 1-2 zile Timpul de livrare este exprimat in zile lucratoare. Pentru detalii despre disponibilitatea si timpul de livrare al lentilelor cu parametrii dvs, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail. Va multumim.

55,00 RON 49,90 RON 360 ml + 1 suport per flacon
(TVA inclus)
Aveti nevoie de ajutor? Contactati-ne telefonic: 021 569 91 19
Adauga articole in cos

SOLOCARE AQUA 360ml - solutie multifunctionala lentile de contact

SOLOcare AQUA previne deshidratarea lentilelor de contact. Contine Provitamina B5, care retine umiditatea. Se foloseste cu recipientul antibacterian inclus, care datorita peliculei fine de argint aplicata distruge microorganismele ce se depun in recipientii obisnuiti.
Solutia SOLOCARE AQUA poate fi utilizata in doua moduri:
1. fara frecare / fara clatire: lentilele sunt lasate in solutie minimum 4 ore.
2. Optiunea 5 minute: se curata fiecare lentila in palma, folosindu-se cateva picaturi de SOLOCARE AQUA. Se clatesc cu solutie curata, apoi lentilele sunt lasate in solutie cel putin 5 minute.

Cu Garantia de 15 zile banii inapoi de la DrLentila poti returna produsele daca acestea prezinta defecte sau in caz ca ai facut o greseala in comanda.

Descopera alte marci de solutii intretinere pentru lentile de contact in magazinul nostru online!

Catre pagina principala DrLentila.

Rating mediu:

Spune-ti parerea

Pareri clienti

  1. Solutie de calitate

    Raluca | 20.01.2010

    Timp de mai multi ani am folosit AOSEPT ca si sistem de curatare si intretinere a lentilelor de contact, dar timpul de folosire a acestora se diminua, datorita compozitiei acide a solutiei. Plus ca pe o durata de 6 ore daca aveai nevoie urgenta de lentile, nu puteai deschide recipietul pentru a le purta, deoarece solutia era inca activa si chiar dupa o spalare cu alt produs tot iti provocau usturimi si erau de nesuportat. Asa ca am recurs la SOLO CARE AQUA, un produs foarte bun, care are acelasi efect ca si AOSEPT, dar nu mai ataca lentilele si il poti folosi oricand ai nevoie, nu trebuie sa astepti un anumit timp pentru a curata si purta lentilele.

  2. De bine!

    C.T. | 23.07.2009

    Produsul acesta il folosesc de multi ani, este f. eficient in curatarea lentilelor de contact. M-am obisnuit cu modalitatea de utilizare fara frecare-fara clatire, e mai rapida si eficienta. Este produsul meu preferat de intretinere a lentilelor.