You're currently on:

ReNu MultiPlus Lubricating & Rewetting Drops - picaturi

ReNu MultiPlus Lubricating & Rewetting Drops - picaturi

Bausch & Lomb

In stoc. Se livreaza in aprox. 1-2 zile Timpul de livrare este exprimat in zile lucratoare. Pentru detalii despre disponibilitatea si timpul de livrare al lentilelor cu parametrii dvs, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail. Va multumim.

22,00 RON 8 ml per flacon
(TVA inclus)
Aveti nevoie de ajutor? Contactati-ne telefonic: 021 569 91 19
Adauga articole in cos

ReNu MultiPlus Drops - picaturi lentile de contact

ReNu MultiPlus lubricating & Rewetting sunt picaturi pentru lubrifierea lentilelor de contact si umectarea ochilor uscati. Solutia sterila, izotonica si contine povidone, acid boric, clorura de potasiu, borat de sodiu si clorura de sodiu; conservata cu edetate disodium 0,1 % si acid sorbic 0,1%. ReNu MultiPlus lubricating & Rewetting sunt indicate pentru lubrifierea si umectarea lentilelor de contact moi pe parcursul purtarii lor. Pot fi folosite atat pentru lentilele zilnice cat si pentru cele cu purtare extinsa.
Contraindicatii:
Pentru a evita contaminarea solutiei sau a lentilelor de contact nu atingeti gura flaconului de nicio suprafata si infiletati capacul corect dupa fiecare utilizare. Nu transferati continutul flaconului in niciun alt recipient. Pastrati solutia la temperatura camerei. Folositi picaturile pana la data indicata pe cutie si pe flacon.
Reactii adverse in caz de nerespectarea instructiunilor:
- intepaturi in ochi,
- arsura sau mancarime (iritatie),
- discomfort fata de momentul in care ati pus lentila la ochi, senzatia de corp strain in ochi,
- lacrimare a ochiului, secretii neobisnuite ale ochiului, roseata ochiului, scaderea acuitatii vizuale, vedere in ceata, curcubeu sau halouri in jurul obiectelor,
- sensibilitate la lumina (fotofobie) sau ochi uscat.

Cu Garantia de 15 zile banii inapoi de la DrLentila poti returna produsele daca acestea prezinta defecte sau in caz ca ai facut o greseala in comanda.

Descopera alte marci de solutii intretinere pentru lentile de contact in magazinul nostru online!

Catre pagina principala DrLentila.

Fii primul care Spune-ti parerea