You're currently on:

ACUVUE Bifocal

ACUVUE Bifocal

Johnson & Johnson

Disponibilitate: Stoc epuizat.

172,00 RON 164,00 RON 6 lentile per cutie
(TVA inclus)
Aveti nevoie de ajutor? Contactati-ne telefonic: 021 569 91 19

Lentile de contact ACUVUE Bifocal

Tip lentile: Lentile de contact bifocale saptamanale (bilunare)
Regim de inlocuire: Purtare zilnica, inlocuire la 2 saptamani
Material: Etafilcon A (hidrogel)
Continut apa: 58%
Transmisibilitate oxigen: 28.5 Dk/t
Gama dioptrica: -9.00 ... +6.00
Raza curbura: 8.5
Diametru: 14.2
Aditie: +1.00, +1.50, +2.00, +2.50
Acuvue Bifocal sunt lentile de contact saptamanale (bilunare) pentru corectia prezbiopiei.

Purtand Acuvue Bifocal beneficiati de o buna vedere periferica si un camp vizual foarte mare. Dupa o corecta adaptare a acestei lentile de contact de catre specialist, va veti bucura de acuitate vizuala si confort sporit.

Acuvue Bifocal corecteaza problemele cauzate de prezbiopie cu ajutorul celor 5 zone concentrice invizibile din componenta lentilei. De asemenea, ca si in cazul celorlalte lentile de contact ale marcii Acuvue, au tenta de culoare pentru o usoara folosire si marcajul 1-2-3 pentru a evita introducerea incorecta.

Recomandari
DrLentila recomanda tuturor purtatorilor de lentile de contact ACUVUE Bifocal: lentilele de contact, ACUVUE Bifocal, trebuie sa fie comandate in baza unei prescriptii de la un medic oftalmolog sau un optician. Perioada de la ultima prescriere si adapatare a lentilelor de contact, daca nu exista o alta recomandare din partea oftalmologului sau opticianului in acest sens, nu trebuie sa fie mai mare de 6 luni. Va recomandam sa efectuati controale regulate. Trebuie de asemenea sa urmati cu strictete recomandarile date de producator Johnson & Johnson/oftalmolog/optician cu privire la regimul de purtare si inlocuire a lentilelor. Instructiunile pentru curatarea si intretinerea lentilelor de contact ACUVUE Bifocal trebuie insusite si respectate - va recomandam sa cititi cu atentie ghidul purtatorului de lentile de contact. Daca apare o senzatie de disconfort care persista sau apar probleme precum inrosirea ochilor, iritatii sau vedere incetosata, indepartati imediat lentilele si consultati medicul oftalmolog sau opticianul. Lentilele de contact deteriorate trebuie inlocuite imediat cu unele noi.

In caz ca nu respectati aceste recomandari, va expuneti ochii si vederea unor probleme permanente, ireversibile.

Cu Garantia de 15 zile banii inapoi de la DrLentila poti returna produsele daca acestea prezinta defecte sau in caz ca ai facut o greseala in comanda.

Vizualizeaza si alte lentile de contact ACUVUE.
Descopera alte marci de lentile de contact in magazinul nostru online!

Catre pagina principala DrLentila.

Fii primul care Spune-ti parerea