Cum cumpar?

Alegerea produselor

Produsele dorite le gasiti usor, fie selectand din meniul principal categoria care va intereseaza, fie cautand dupa nume, model, brand, producator, etc., folosind modulul de cautare din partea stanga a paginii. Filtrele disponibile pentru fiecare categorie in partea stanga a paginii va vor ajuta sa gasiti si mai usor produsul cautat. In momentul in care ati gasit produsul dorit, dati click pe butonul Alege produsul.
La lentile de contact, in pagina produsului gasiti, pe langa descriere, si produsele corelate cu acesta, adica ceea ce se recomanda a se folosi impreuna (ex. PureVision corelat cu ReNu Multiplus - solutia pentru intretinere). Produsele corelate se afla sub poza produsului, in partea dreapta. Pentru a adauga in cos aceste produse corelate in acelasi timp cu produsul principal, trebuie sa bifati casuta din dreptul acestora.
IMPORTANT: pentru comenzile de lentile de contact trebuie sa dispuneti de o prescriptie valabila, cu o vechime de maxim 6 luni, emisa pentru lentile de contact de un medic oftalmolog sau de un optometrist. Prin efectuarea unei comenzi, confirmati si va asumati raspunderea ca dispuneti de o prescriptie valabila.
In cazul lentilelor de contact, va rugam sa selectati parametrii produsului asa cum se regasesc pe prescriptia oftalmologica. Dati click pe butonul Adauga in cos, pentru a adauga produsul in cosul de cumparaturi. Puteti repeta procedura pana ati adaugat toate produsele dorite in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi

Pentru a ajunge in pagina cosului de cumparaturi, dati click pe Cosul meu, link aflat in coltul din dreapta-sus al paginii. Ajuns aici, puteti revedea toate produsele adaugate, sa schimbati cantitatile din cos, sau sa aplicati un cupon de reducere.
Pentru a continua si finaliza comanda, dati click pe butonul Finalizeaza comanda.

Finalizarea comenzii

In aceasta pagina finala, veti completa informatiile de facturare, adresa de livrare si veti alege modalitatea de plata dorita. Dupa apasarea butonului Trimite comanda, veti primi o notificare de confirmare pe e-mail, iar un consultant de vanzari o va prelua in cel mai scurt timp posibil.
Datele pe care le introduceti in timpul finalizarii comenzii/inregistrarii trebuie sa fie cele reale, pentru a fi folosite la emiterea facturii fiscale si pentru a putea fi contactati de un reprezentant de vanzari pentru verificarea comenzii. Datele introduse sunt confidentiale si vor fi folosite doar in scopul finalizarii procesului de cumparare, nu vor fi puse la dispozitia sau comunicate catre terti. DR LENTILA OPTICS SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 16359.

In urma inregistrarii, va puteti bucura de o experienta de cumparaturi completa pe DrLentila.ro.
Lansarea comenzii prin intermediul site-ului www.drlentila.ro e metoda pe care noi o recomandam deoarece:
    - ne ajuta sa identificam clar produsele, cu toate caracteristicile lor particulare;
    - ora comenzii, precum si datele dvs. sunt certe, eliminandu-se astfel erori ce pot aparea in conversatii telefonice;
    - puteti vizualiza in orice moment stadiul comenzii, accesand ulterior contul dvs.